Ettermarked

Industrial Aftermarket

Schaeffler Industrial Aftermarket er ansvarlig for alt innen reservedeler og serviceprodukter til sluttkunder og forhandlere innenfor alle viktige industrisegmenter. Vårt viktigste mål er å være en pålitelig leverandør av høykvalitetsprodukter, tekniske løsninger og serviceytelser.

Schaeffler Groups sterke kompetanse innenfor utvikling og som produsent av originalutstyr, vår internasjonale salgs- og serviceorganisasjon, samt vårt verdensomspennende produksjons- og logistikknettverk er med på å sikre oss suksess.

Våre markeder og produkter

Våre sterke varemerker INA og FAG står for førsteklasses kvalitet, for vår ledende stilling i forhold til teknologi og for vårt sterke produkt- og serviceprogram for Industrial Aftermarket. Programmet omfatter mer enn 40.000 katalogprodukter og dekker dermed applikasjoner for ca 60 forskjellige industrisektorer og er med sin bredde ganske enestående i verden.

Vårt omfattende produktprogram inneholder videre spesialtyper og komplementære produkter. Systemløsninger for f.eks. tilstandsovervåking, en lang rekke verktøy for vedlikehold, monteringsservice, samt reparasjon av lager kompletterer vårt produktprogram

Våre kunder

For våre kunder innenfor alle industrisegmenter er vi en kompetent samarbeidspartner med vår store knowhow om produkter, applikasjoner og prosesser, med rask tilgang til våre høykvalitetsprodukter, samt vår verdensomfattende tilstedeværelse.

Våre innovative løsninger gir et verdifullt bidrag til våre kunder for å oppretthold og øke deres konkurranseevne.

Ved konsekvent bruk av total cost of ownership-filosofi (TCO) reduserer vi våre kunders vedlikeholds- og driftskostnader.

Våre medarbeidere

Medarbeiderne i Industrial Aftermarket utgjør et verdensomfattende Schaeffler-netterk av eksperter som ser på seg selv som serviceytere og pålitelige partnere for våre kunder. Våre kunder har faste kontaktpersoner og profiterer samtidig av et verdensomfattende konsern med bred og dyptgående knowhow.

Våre medarbeidere skal delta i løpende kvalifiserings- og videreutdannelsesprogrammer for kontinuerlig å kunne øke kvaliteten på ekspertnettverket.

 
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere