MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Maintenance products
PUBLIKASJONER
 

Katalog | 2018-06
Mounting and Maintenance of Rolling Bearings
Products Services Training

 
KONTAKT
 
Industrial Services

Produkter

Montering og demontering

Vårt produktspekter omfatter verktøy for mekanisk, hydraulisk og termisk montering og demontering av lager. Mekanisk verktøy brukes vesentlig for mindre lager. Medium store og store rullende lager monteres og demonteres hovedsakelig ved å bruke hydraulisk eller termiske verktøy. Måleutstyr og hjelpemiddler, (f.eks. transportverktøy og hansker) avrunder produktspekteret.

Vedlikholdsprodukter: Montering og demontering

 
 

Smøring

Lagerfettet Arcanol gir de beste forutsetninger for å oppnå pålitelige, varige og kostnadseffektive lagringer. Disse fettypene er utviklet for å oppnå gunstige løpsforhold for lagrene og dermed bidra til at lagrne ikke havarerer for tidlig. Arcanol-programmet er sammensatt slik at nesten alle typer lagerapplikasjoner dekkes. Det omfatter både standard- og spesialfett.

Vedlikholdprodukter: Smøring

 
 

Oppretting

Våre produkter brukes til å opprette reimskiver og teste reimspenninger. Oppretning av reimskiver og kjedehjul er med på å redusere slitasje og energitap på lager og tetninger. Det oppstår mindre varme, maskinenes levetid og driftssikkerhet økes.

Vedlikeholdsprodukter: Oppretting

 
 

Tilstandsovervåking

Tilstandsovervåkning er med på å sikre stor tilgjengelighet, samt lang levetid for maskiner og anlegg. FAG-produkter gjør det mulig å planlegge vedlikekhold og redusere omkostninger. Sortimentet inneholder f.eks. temperaturmåler og lytteutstyr som gjør det mulig å kontrollere driftstilstanden. Videre er målesystemer som kan overvåke svingninger, dreiemoment og smøremidler en viktig del av sortimentet

Vedlikeholdsprodukter: Tilstandsovervåking

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere