KONTAKT

INA/FAG Kurssenter teknologi

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Tyskland

Tlf. +49 9522 71 503

Kurssenter
 
Industrial Services

Kurs

 

INA/FAG Technical Training Centre
Hvem er vi - oppgaver og mål

Å forstå betydningen av rullende lager, lineærføringer og glidelager som uunnværlige elementer i tusenvis av applikasjoner forutsetter nødvendig forståelse for disse maskinelementene. Med Schaefflers kurs ledes en gjennom det fullstendige produktsortiment. Ved å starte med produktkjennskap er det mulig å avansere til spesialistområdene som montering og demontering av lager ved å bruke optimale verktøy, samt tilstandsovervåking av lagerarrangementer, fortrinnsvis ved hjelp av støy-, vibrasjons- og momentmålinger.

 

Vårt kurstilbud dekker behovene for informasjon og kunnskap hos medarbeidere i de forskjellige områdene i en virksomhet. På denne måten kan ansatte med teknisk fokus, enten de er designere, montører eller vedlikeholdspersonell, så vel som medarbeidere innen drift og innkjøp alltid finne et kurs som passer for dem.

INA/FAG Technical Training Centre utvikler trening, læringsmodeller og kurs for å generere kompetanse om lagerteknologi og applikasjoner blant våre kunder, det være seg innen OEM eller MRO sektoren. Vårt mål er, i samarbeid med våre kunder, å oppnå rådgivende arbeid på et teknisk kompetent nivå, samt opprettholde og øke kundens fordeler ved hjelp av kunnskap om og rundt rullende lager.

Med Schaefflers kurs gjøres en innsats i forhold til dette. Sammenhengende læringsprosesser i kombinasjon med relevante metoder sørger for at kursdeltaker kontinuerlig fordyper seg i lagringsteknikkens verden. Sammen med didaktisk og metodisk utdannede maskiningeniører og teknikere er det ikke noe i veien for en effektiv læring.

Vi tilbyr våre kurs i våre egne sentre i hele verden, men vi kan også holde kurs hos våre kunder.

Hva som er spesielt viktig for oss er ideer og forslag som vi mottar i form av tilbakemeldinger/evalueringer fra våre kursdeltakere. Sertifisering av INA/FAG Technical Training Centres iht ISO 9001:2008 understreker vår stadige streben etter å forbedre kvaliteten.

Vårt standard kurs er i de fleste tilfelle tilstrekkelig for å tilegne seg den lagerkunnskap som er nødvendig for det daglige arbeid. Likevel kan det være et eller flere aspekter som fra kundens ståsted mangler eller kanskje en trenger et mer detaljert kursopplegg for et spesielt tema. I slike tilfeller kan vi, i samarbeid kunden utvikle individuelle kurs

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere