Industrial Aftermarket

Industriesektorer

Schaeffler Industrial Aftermarket er ansvarlig for alt innenfor reservedeler og serviceprodukter til sluttkunder og forhandlere innenfor alle viktige industrisegmenter.

Med innovative løsninger, produkter og service for rullende og glidende lager og konsekvent bruk av ”Total-Cost-of-Ownership”-filosofien tilbyr vi en omfattende portefølje som dekker alle sykluser i et lagers levetid. Målet er å hjelpe kunder til å spare vedlikeholdskostnader, optimalisere produksjonsanlegg og unngå ikke-planlagt maskinstopp. Schaeffler Group har kompetansesentre i hele verden. Det betyr at vi kan levere produkter, service og opplæring til kunder over hele verden hurtig og profesjonelt. Alle servicemedarbeidere gjennomgår omfattende opplæring og blir regelmessig auditert. Dette sikrer at servicen vår i hele verden holder samme høye kvalitet.

Siden enhver forespørsel eller oppgave er forskjellig, tilbyr Industrial Aftermarket kundespesifikke løsninger. Med erfarne medarbeidere, velutviklede og sterke produkter og services, et globalt nettverk av sterke partnere får våre kunder førsteklasses kvalitet, tilgjengelighet over hele verden og stor knowhow fra én leverandør.

Kvalitetskravene er preget av mangeårig tradisjon innenfor produksjon av rullende lager med høy presisjon. Produksjon og fremskaffelse av alle produkter og servicetjenester i denne katalogen er gjennomtestet i praksis og sikret via et kvalitetsmanagementssystem som er sertifisert i henhold til ISO 9001:2008.

 
   
Stål   Gruvedrift og foredling   Papirindustri
         
   
Olje & gass   Kraftverk   Vindkraft
         

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere