IDAM
 

IDAM direktedrevne motorer er teknologisk ledende og gir perfekte løsninger for ethvert bruksområde. IDAM er derfor den riktige samarbeidspartneren for lønnsomme produkter.

IDAM

 
KONTAKT
Bruksområder

Direktedriftløsninger

IDAM INA – Drives & Mechatronics

Den optimale kombinasjonen av ytelsene til INAs dreiebordlagere med direktedrevne aksler tilbys nå av IDAM INA – Drives & Mechatronics. Dette selskapet fungerer som et kompetansesenter for direktedrevteknologi og mekatronikk innen Schaeffler Gruppe Industrie. Schaefflers industridivisjon kan dermed tilby systemovergripende, direktedrevne løsninger til enhver lagerstøttet bevegelse.

IDAM-porteføljen omfatter lineære og roterende AC synkron- og reluktansmotorer (for eksempel to-koordinatsdrev på ett plan med luftlagere). De dekker ikke bare et bredt spekter av dimensjoner og ytelsesparametere, men også alle komponenter som er nødvendige for en effektiv driftsovervåkning, som servoforsterkere, styringer, Power Units og Compact Controls. IDAM leverer i tillegg høypresise XY-posisjoneringsbord, transmisjonsenheter til heiser og andre totalløsninger. Selskapet råder over ypperlig erfaring med verktøy- og spesialmaskiner, konstruksjon, automatiseringsteknologi, elektronikkproduksjon, måle- og medisinsk teknologi, samt med optiske apparater og heiser.

 
 

RE-serien

IDAM tilbyr individuelle direktedrevløsninger med ekstrem effekttetthet. Momentmotorer i RE-serien (Rotor External / ytre rotor) er beregnet på slipe- og fresemaskiner, maskineringssentre, HSC-maskiner, verktøyvekslere, skjærehoder, dreieakser og dreiebord.

Seriens fortrinn er: Høy effekttetthet ved minimale hulldiametere ved hjelp av tilpassede enkeltkomponenter, kompakt konstruksjon, høy dynamikk og stivhet, høyeffektivt kjølesystem, topp verdier ved synkrone operasjoner, vedlikeholdsfrihet, applikasjonsoptimaliserte omdreiningstall (rpm) og viklinger. Dette drivverket er kompatibelt med alle vanlige styringssystemer og -enheter på markedet.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere