KONTAKT
Bruksområder

Lineærføringssystemer

INA lineærføringssystemer

INAs tilfang av lineærføringssystemer omfatter ikke bare aksel- og skinneføringer, men også et rikholdig sortiment av kule- og rulleomløpssystemer som i mange år har bevist sin nytte i verktøymaskiner. De oppfyller alle krav til bæreevne, stivhet og dynamikk. I tillegg fås støysvake varianter, varianter med belegg, tetningstilbehør osv.

 
 

Tilbehør til INA lineærføringssystemer

Tilbehørssortimentet vårt til enradede føringssystemer er unikt i verdenssammenheng. Det omfatter dempesleider, tetningselementer, anordninger for langtids- og minimalmengdesmøring, bremseelementer til lineærmotoraksler og dempeelementer som optimaliserer overflaten på arbeidsstykkene i kritiske driftstilstander. Men det slutter ikke der!

 
 

Motoriserte enheter

Mate- og transportsystemer, verktøyvekslere og håndteringssystemer er noen av de viktigste anvendelsesområdene til de lineære Ready-to-fit-produktene fra INA. Den kompakte utformingen åpner for mindre plasskrevende konstruksjoner. Som systemleverandør tilbyr Schaeffler-konsernet mye mer enn enkeltkomponenter. Vi produserer også direkte installeringsklare løsninger etter kundens spesifikasjoner.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere