KONTAKT
Verktøymaskiner

Bruksområder

INA, FAG og IDAM: Den systematiske metoden for riktige lagerløsninger

Riktige lagringer er forutsetningen for perfekte bevegelser i verktøymaskiner. I flere tiår har INA og FAG arbeidet tett sammen med produsenter av maskiner og anlegg til de forskjelligste bransjer. Som et resultat av disse fruktbare samarbeidene har vi utviklet et utall produkter. Disse produktene er skreddersydde applikasjonsløsninger som gjør maskinene hurtigere, mer presise og sikrere – kort sagt mer økonomiske.

Fortsatt nyter kundene våre godt av betydelige effektivitetsøkninger og markedsfortrinn med våre "ready-to-fit-produkter" – kompakte, monteringsklare lagere som følger et enkelt prinsipp: Pakk ut, skru på, bruk. I tillegg til lagringen av delsystemene får også viktige integrerte funksjoner i komponentene, som måling, tetting, smøring, bremser osv., stadig større betydning når det gjelder å optimalisere totalsystemet.

Det nye konseptet "added competence" i vår produksjonsmaskindivisjon tar dette perspektivet på alvor. Det setter systemløsningsideen for lageret, lagringsposisjonen og totalsystemet konsekvent i sentrum. For våre kunder betyr det at de nå får tilgang til et produktsortiment som dekker alle bruksområder i verktøymaskinen på beste måte.

 
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere