KONTAKT
Verktøymaskiner

Service

Nyttig service når du trenger det

INAs service er bransjeledende. Våre ingeniører fungerer som kompetente samtalepartnere for kundene våre fra dag 1. Og INAs servicetilbud er stadig blitt utvidet.

Et eksempel er lagerberegningsprogrammet BEARINX®. Med BEARINX® viser, beregner og dokumenterer vi helt nøyaktig hvilke belastninger valselagere utsettes for i komplekse maskinsystemer, og tar hensyn til en rekke bruksspesifikke betingelser, for eksempel akselbøyning og vipping. Det kan til og med beregne deformeringer i lagerets omgivelser, både i rotative og linære systemer.

Vi beregner lagerbelastningen opp til den høyest belastede rulningskontakten, og du mottar deretter de komplette beregningene til bruk som konstruksjonsdokumentasjon. Dette gir deg den sikkerheten du trenger, og du kommer raskt fram til den mest kostnadsgunstige løsningen, fordi utviklingstiden blir redusert. Det er bare å snakke med våre dyktige rådgivere.

Naturligvis kan du også benytte deg av vårt informasjonssystem medias®. Det er mer enn en katalog på CD. Mye mer. Produktutvalg, herunder utvalg basert på spesifikke krav, ved hjelp av piktogrammer, beregninger, valg av smørestoff, konstruksjon med DXF-filer til nedlasting osv., helt fram til komplette ordredokumenter. Dette moderne mediet gir uante muligheter, både for rotative og lineære lagere.

Som du forstår: Nyttig service når du trenger det. Det være seg innen lageranalyser på stedet, teknisk testing, tribologi, materialteknologi, forskning og utvikling, kurs og videreutdannelse, osv., osv. Du finner neppe et mer velutviklet servicetilbud.

Så hvis du skal bygge en ny verktøymaskin, tenk på oss. INAs produkter og servicen som følger med, er garantister for suksess.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere