KONTAKT
Bruksområder

Datatomografer

Dette kommer særlig pasienten til gode: Med det integrerte mekatroniske FAG-lagersystemet blir CT-skannerne merkbart mer presise og støysvakere. Undersøkelsestiden blir kortere.
 
Teknologioverføring i stor skala: Nyskapende tynnringlagere med keramiske kuler – utviklet for helikoptere – nå i medisinens tjeneste
 
 

Innovasjon: Mekatronisk lagersystem for datatomografer

Samarbeidet med anerkjente produsenter av datatomografer har resultert i en løsning i verdensklasse: Et integrert mekatronisk lagersystem som består av et presist og stillegående hybrid-tynnringlager med direktedrift samt høypresisjons ombyggingsdeler.

Selve lageret er en videreutvikling basert på FAGs luftfartsteknologi og innehar derfor alle de egenskaper som har høyeste prioritet i en CT-skanner:
100 % funksjonssikkerhet kombinert med ekstrem presisjon, lavt støynivå. Trenden mot stadig høyere omdreiningstall i datatomografer byr ikke på noen problemer for vårt lagersystem. Omdreiningstall på over 300 min-1 er demonstrert.

FAG-løsningen gir CT-produsentene ytterligere et tids- og kostnadsmessig fortrinn: De får et komplett formontert og testet lager- og drivsystem som de kan ta direkte i bruk uten å bruke tid på montering og testing.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere