KONTAKT
Bruksområder

Direktedrev

Flerakse-posisjoneringssystem for analyseteknologien
 
Posisjoneringssystemet Open frame
 
Drivenheter til datatomografer med integrert mekatronisk FAG-lagersystem
 
 

Drivverk og lager fra én leverandør: Systemløsninger med IDAM-direktedrift

IDAM-direktedrift for lineære og rotative bevegelser kommer i medisinsk utstyr særlig til sin rett når det kreves ekstrem presisjon og dynamikk, samt lang levetid. Bruksområdene spenner fra motorer i sykesenger via kollimatorer for tumorbehandling til girløse drivenheter i datatomografer.

Fleraksemanipulatorer brukes allerede med suksess i røntgenapparater, og IDAM-lineærsystemer gjør det mulig å posisjonere prøver med μm-presisjon i medisinske analysestasjoner. På små flater utvikler de nær sagt slitasjefrie drivenhetene en enorm krafttetthet.

Noen fortrinn:

  • Høy turtall- og hastighetsvarians
  • Svært god dynamikk og stivhet
  • Høye topphastigheter
  • Høy akselerasjons- og bremseevne
  • Høy posisjonerings- og gjentagelsesnøyaktighet

Rotasjonsmotoren HSR er svært velegnet til bruk i medisinsk teknologi. Med vikling med lav motstand og lave poltall når denne motoren relative hastigheter på 50 m/s, og er dermed som skapt for høyhastighetsanvendelser. Den tilpasses til kunden og bruksområdet, akkurat som HSRV-motoren, som med sin spesielle vikling er svært vibrasjonssvak og brukes i datatomografer.

Begge motorene egner seg som drev for hurtigroterende spindler og andre roterende enheter når det er behov for et høyt dreiemoment.

På vei mot nye, resultatorienterte systemløsninger

Direktedriftteknologien er ikke bare fascinerende på grunn av høy presisjon og dynamikk, men også fordi den har så mange anvendelsesmuligheter. Med IDAM-direktedrift kan vi levere komplette systemer som er tilpasset til den enkelte kunde. Som kunde får du drivverk og lager fra én leverandør. Dra nytte av de mulighetene til økt ytelse og friere utvikling av medisinske apparater dette medfører!

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere