KONTAKT
Bruksområder

Røntgenrør

Med Barden røntgenlagerenheter kan man skanne med høyeste oppløsning.
 
 
 

Med Barden mot framtidens røntgenteknologi

Framskrittet innen røntgen- og CT-teknologien møter vi ved å utvikle nye og bedre lagere under Barden-navnet. Disse komponentene for opplagring av den roterende dreieanoden når omdreiningstall på over 10.000 min-1– ved tøffe driftsvilkår. Høye belastninger må tolereres, siden komponenten brukes i vakuum ved 10-9 kPa og temperaturer fra 400 til 500 °C.

Røntgenlagerenhetene har integrerte løpebaner på akselen og er fullkulig konstruert. Akselen har en flens til å feste anoden med. Enhetene har, avhengig av bruksområde, fast eller fjærbelastet forspenning. For å oppnå effektiv smøring under de ekstreme betingelsene som er beskrevet ovenfor, bruker vi moderne overflateteknologi som plasma- eller ionestrålebelegg. På egne testbenker testes og verifiseres røntgenlagrenes ytelse under simulerte temperatur- og vakuumforhold.

Fremskritt i røntgenteknologien – det betyr høyere kvaliteten på diagnoser og terapi, og en pasientvennlig behandling. En viktig bestanddel i så måte er hurtig dataregistrering og høyoppløselige data. Røntgenlagrene våre er førstevalget for framtidsorienterte røntgen- og skanneranvendelser innen medisinsk teknologi.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere