KONTAKT
Service

Forskning og utvikling

Kjemiske og fysikalske laboratorier, f.eks. for testing av smørestoffer
 
Stål, messing, plast: Kuleholdere av ulike moderne materialer
 
 

Overflatebelegg

Overflatebelegget har innflytelse på en rekke av lagrenes egenskaper: Slitasje, korrosjonsbestandighet, innkjøringsatferd, nødløpsegenskaper, bestandighet mot ulike midler, atferd ved smørestoffmangel osv. Hvis det f.eks. er korrosjonsbeskyttelse som må prioriteres, bruker vi Corrotect®, en katodisk rustbeskyttelse som framstilles galvanisk. TRIONDUR er rett valg hvis lagrene vil bli utsatt for høye tribomekaniske belastninger og smørestoffmangel.

Materialer

Spesialstål som Cronidur 30, det avanserte plastmaterielet PEEK, keramikk, herdet amagnetisk rulningslagerstål – vi kombinerer dem med ett mål for øyet: Maksimal nytte for kunden. Rulleelementer av keramikk eller stål, holdere av messing eller PEEK, lagerringer av plast ... Formålet bestemmer hvilket material som brukes. Og formålet – det bestemmer du!

Tribologi

Smøringen har stor innflytelse på driftssikkerheten og levetiden til et lager. Alle fettsorter som brukes i førstesmøringen av produktene våre, testes grundig før bruk i vårt eget laboratorium. For anvendelser i medisinsk utstyr omfatter testingen også strålingsbestandighet. I denne sammenhengen har vi særlig fokus på temaet evighetssmøring.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere