KONTAKT
Service

Beregning og testing

Lagerkonstruksjon med BEARINX®: Driftssikkerhet gjennom modellering av alle randbetingelser
 
 
Rommet for støytesting i det sentrale testsenteret til Schaeffler Gruppe Industrie
 
 

Konstruksjon

Kundespesifikke komponenter og systemløsninger med produkter fra INA, FAG, Barden og IDAM er vår styrke. Samarbeidet med kunden begynner på et tidlig stadium. Dermed kan vi dra full nytte av moderne, delvis egenutviklede CAE-verktøy.

Beregning og valg av lager

Med BEARINX® har vi utviklet et ledende program for rulningslagerberegninger. Vi bruker det til detaljert analyse av alle INA/FAG-lagere – fra enkeltkomponenter til komplekse akselsystemer. Den indre belastningen beregnes helt ned til det enkelte rulningselementet og kan presenteres i tabellform eller grafisk. På grunnlag av belastningen på de enkelte kontaktpunktene beregner BEARINX® helt nøyaktig forventet levetid for lageret.

Simulering

I konstruksjons- og modelleringsfasen arbeider vi med de nyeste metodene, som dynamisk simulering og FEM-analyse.

Testing

Først etter at den dataassisterte optimaliseringen er fullført, begynner vi å teste det nye produktet. På forespørsl tester vi ved våre F&U-sentere kundens prototyper i alle situasjoner og i alle funksjoner – fra slitasjeegenskaper til støyspektrum. Etter at de strenge, virkelighetsnære testseriene er avsluttet, begynner serieproduksjonen.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere