Informasjon
 

Mer informasjon om tjenestetilbudet til F'IS finner du på hjemmesiden til F'IS: www.fis-services.de

 
KONTAKT
Råstoffutvinning og -bearbeiding

Service

Teknisk rådgivning

De stadig kortere utviklingstidene krever en nøyaktig dimensjonering og design av rulnings- og glidelagere helt fra begynnelsen. Dette gjelder også innenfor bransjen råstoffutvinning og -bearbeiding. Vi bruker erfarne lagereksperter allerede i utviklingsfasen, og kundene sparer dermed tid og penger. Vi tilbyr maskinkonstruktører omfattende veiledning, fra teknisk dokumentasjon og e-katalogen til beregningsprogrammer m.m.

Ingeniørene hos INA og FAG har grundig fagkunnskap innenfor alt som har å gjøre med rulnings- og glidelagerteknologi. De gir kundestøtte når det gjelder bruk og konstruksjon, og tilbyr en beregningstjeneste som er nøyaktig tilpasset bransjens behov. Sammen med kundene utvikler vi individuelle problemløsninger.

 

F’IS – INAs og FAGs vedlikeholdsservice

FAG Industrial Services (F’IS) tilbyr en rekke vedlikeholdsløsninger som reduserer vedlikeholdskostnadene, forhindrer ikke-planlagt driftsstans og øker tilgjengeligheten. Våre lange praktiske erfaring med denne bransjen gjør at vi kjenner godt til de ytterst vanskelige driftsbetingelsene som foreligger innenfor utvinning og bearbeiding av råstoffer. F'ISs produkter, service og opplæring bidrar vesentlig til et lagers livssyklus, noe våre kunder vet å verdsette.

Produktutvalg

Utvalgte produkter fra produktsortimentet innen gruvedrift og prosessering tilbyr vi våre kunder på grunnlag av et spesialutviklet lageradministrasjonsystem. Resultatet for kunden er reduserte kostnader i forbindelse med lagerhold og rask tilgang til produktene.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere