KONTAKT
PUBLIKASJONER
 

Brosjyre | 2013-01
Bearing Supports and System Solutions for Motorcycles

 
Industri

Motoriserte tohjulinger og spesialkjøretøy

 
 
 

Lagringer og systemløsninger for motorsykler og spesialkjøretøy

Der hvor motorsykler bygges, er aldri INAs og FAGs eksperter innen Consumer Products-avdelingen langt unna. Med seg har de ekspertisen og ressursene til et sterk, internasjonalt konsern.

Lavere forbruk, mindre CO2, vedlikeholdsfri, lengre levetid

Produktsortimentet vårt tilbyr motorsykkelprodusenter og deres kunder maksimal nytteverdi: Blant annet lengre levetid for motorsykkelen med optimaliserte deler og komponenter, lavere drivstofforbruk og bedre driftsøkonomi ved hjelp av innovative motorelementer og komponenter med lav vekt. Vi hjelper kundene våre med produkter som bidrar til reduksjoner i CO2-utslippet og dermed til å beskytte miljøet. Vi tilbyr et helhetlig perspektiv på optimalisering av kostnader, ytelse og kvalitet.

Topp kvalitet, maksimal tilpassing til alle bruksområder

I samarbeid med kontruktørene hos kundene våre har vi utviklet mange spesifikke løsninger for motorer, gir og chassiser – og for spesialapplikasjoner. Ekspertisen til fagfolkene fra INA og FAG er din garanti for høy kvalitet og maksimal tilpasning til ethvert bruksområde.

 
Produktspekter
Testing
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere