KONTAKT
Industri

Drivteknologi

Girkonstruksjon

Standarden på tekniske produkter øker stadig på grunn av innovasjoner. Produktsyklusene blir stadig kortere og de teknologiske sprangene stadig større. Denne utviklingen ser vi også innenfor girproduksjonen.

Stadig mer nøyaktige beregningsmetoder, stadig kraftigere datamaskiner og forbedret teknologisk ekspertise – f.eks. innenfor materialteknologi, fasthet og tribologi – har skapt forbedringer: Den spesifikke girvekten er redusert med rundt 80 % de siste tjue årene.

Rulningslagere har bidratt vesentlig til denne utviklingen. Gjennom målrettet forskning og utvikling, stadig kvalitetssikring og intensiv erfaringsutveksling med girprodusenter og forbrukerindustrien har vi økt funksjonaliteten og driftssikkerheten på våre lagere på permanent basis og samtidig redusert effekttapet. Gir med kvalitetsrulningslagere er effektive og pålitelige.

 
Bruksområder
Service
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere