KONTAKT
Trykkpresser

Bruksområder

Systemlagerløsninger

Schaeffler Gruppe Industrie har, representert ved merkene INA og FAG, i flere tiår spesialisert seg på alle applikasjoner i trykkpressen.

Forbedringspotensialet ligger ikke lenger bare i den kontinuerlige utviklingen av enkeltkomponentene: Det er først når alle delsystemene i en trykkpresse er nøyaktig tilpasset hverandre, at man oppnår maksimal, pålitelig trykkvalitet til lavest mulig kostnad. For å møte de stadig økende kravene til ytelse og økonomi, blir det hele tiden viktigere å forstå trykkpressen som helhetlig system.

Vårt nye konsept for produksjonsmaskiner, "added competence", retter seg mot å realisere dette forbedringspotensialet. Enten det dreier seg om løslagere, styrelagere, oscillerende lagere eller hele utvalget av lineære produkter, det være seg standardlagere eller skreddersydde løsninger – for alle disse INA- og FAG-produktene gjelder prinsippet om "systemløsninger". I sentrum for utviklingen i retning av økte ytelser og lønnsomhet for trykkpresser står reduksjon av grensesnitt ved hjelp av funksjonsintegrering, kompakt konstruksjon, monteringsklare produkter og den gjensidige tilpasningen av komponenter og delsystemer.

 
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere