KONTAKT
Industri

Trykkpresser

Added competence for trykkpresser

En forutsetning for et knivskarpt trykkbilde er ikke minst at trykkvalsene er presist og slitasjefritt opplagret. Schaeffler Gruppe Industrie har, representert ved merkene INA og FAG, i flere tiår spesialisert seg på alle applikasjoner i dette segmentet og har plassert seg i en global lederposisjon både når det gjelder teknologi og markedsandeler.

INA og FAGs produktsortiment omfatter alle lagringer til trykkerimaskiner; sortimentet inneholder også aggregater til prosessene risting, skjæring, innbinding og hefting. Produktspekteret strekker seg fra presise standardlagere til skreddersydde systemløsninger.

I egenskap av utviklingspartner følger Schaeffler Gruppe Industrie kundene gjennom hele produktutviklingsprosessen. Våre tjenester omfatter såvel kompetent applikasjonsrådgivning og konstruksjonsekspertise som valselagerberegninger, testing og tribologi.

Med sin inngående ekspertise fra konkrete brukstilfeller står INA og FAG i en unik posisjon til å oppnå både kostnadsbesparelser og økt ytelse, gjerne i ett og samme produkt. Et eksempel er de nye løperullene med Triondur-belegg, som resulterer i betraktelig høyere driftssikkerhet og levetid.

 
Bruksområder
Produktspekter
Service
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere