KONTAKT
Produktspekter

Individuelle løsninger

Ideell for lagring av bestrykningssylindere i bestrykningsenheter: INA polygonlagere
 
 

Skreddersydd til din trykkpresse

I tillegg til å levere komponenter er Schaeffler-konsernet også en pålitelig utviklingspartner. Vårt nære samarbeid med alle ledende produsenter av trykkpresser har gitt oss en stadig voksende, felles applikasjons- og produksjonsekspertise. Dette avføder igjen nye ideer som hjelper begge sider fram mot tetposisjoner i markedet.

Eksempal: polygonlagere

Polygonlageret ble utviklet for større radiale bevegelser, f.eks. i bestrykningsenheten til bue-offsettrykkmaskiner. Det særegne med dette lageret er den polygone ytterringen med smøre- og monteringsboringer, samt presise funksjonsflater for tilkoblingsdelene (polygonforskyvning). Ytterringen blir holdt opp av tre løperuller som ved svingebevegelser resulterer i en lang bevegelsesvei. Det indre presisjonssylinderrullelageret går klaringsfritt og særdeles friksjonssvakt.

Eksempel: DMLL lagerenheter

I den nyutviklede lagerenheten til trykkpresser, DMLL, erstattes eksenteren av en vedlikeholdsfri lineærføring i et nålebånd. Dermed forskyves ikke lenger gummi- eller platesylinderen i en rotasjonspresse langs en sirkelbane, men i en rettlinjet bevegelse. For første gang ble et hydraulikkstempelelement bygd inn i enheten. Det resulterte i en presis styring av posisjoneringskraften.

Sylinderen lagres opp av et toradig presisjonssylinderrullelager beregnet på høye turtall og med særdeles effektiv tetting.

Korte akseltapper – uten sylinderbæreringer – holder til lagerenheten som er flenset fast på innsiden av sideveggen. Slik bevares stivheten i trykksylindersystemet.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere