IDAM

IDAM direktedrevne motorer er teknologisk ledende og gir perfekte løsninger for ethvert bruksområde.

INA – Drives & Mechatronics

 
KONTAKT
Produktspekter

Direktedrev

Fremragende synkronisering, maksimal hurtighet: IDAM lineærmotorer
 
Kraftfulle og dynamiske: Momentmotorer som indre og ytre rotorer
 
 

Drivverk og systemer: Dynamikk, fleksibilitet, presisjon

Direktedrevne motorer fra Schaefflers datterselskap IDAM (INA – Drives & Mechatronics) er teknologisk ledende og gir perfekte løsninger for ethvert bruksområde. De nærmest slitasjefrie drivverkene kan skilte med fortrinn som høy turtall- og hastighetsvarians, ypperlig dynamikk og stivhet og dermed også banepresisjon, høye topphastigheter, høy akselerasjons- og bremseevne, samt ekstrem posisjonerings- og gjentagelsesnøyaktighet.

Sortimentet omfatter lineære, rotative og to-koordinatsdirektedrev i et bredt størrelses- og ytelsesspektrum, samt alle nødvendige elektroniske komponenter.

Lineærmotorer

De slottede synkronmotorene i seriene L1, L2 og L2D samt de jernløse ULIM-motorene passer særlig godt til trykkpresser. Disse utmerker seg med et svært fordelaktig kraft-masse-forhold og en fremragende synkronisering. De egner seg særdeles godt til oppgaver der det kreves høy banepresisjon og konstant hastighet.

Motorserien L2 forbinder høy kraftutvikling (> 10 N/cm2) med utmerket synkronisering og svært høy effektivitet – nettopp de egenskapene som er viktige i en trykkpresse.

Momentmotorer

Høyeffektive momentmotorer åpner for helt nye motorkonsepter, blant annet når det gjelder hovedsylinderen.

Slottede høymoments synkronmotorer i utførelse indre og ytre rotor gir ypperlig kraftutvikling, maksimal effekttetthet, høy aksellerasjonsevne og høye topphastigheter. Disse kraftpakkene arbeider kontakt- og slitasjefritt.

Systemløsninger

Utviklingspartnerskap med kundene og et kontinuerlig tverrfaglig samarbeid innad i konsernets industridivisjon resulterer i skreddersydde systemløsninger med ytelser i toppklassen. Slik oppstår direktedrevne posisjoneringssystemer på øverste tekniske nivå.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere