KONTAKT
Produktspekter

Lineærføringer

Justering av trykksylinderen ved hjelp av båndføringer M+V (ill.: Koenig & Bauer AG)
 
Overlegen bæreevne og stivhet kombinert med gode dynamiske egenskaper: Forbedret RUE rulleomløpsenhet
 
Moderne teknologi, kompakt design: INA båndføring M+V
 
 

Kraftfullt og rett på sak

Trykkpresseingeniører tar i økende grad i bruk lineær teknologi. Også på dette området tilbyr Schaeffler-konsernet et bredt og velprøvd sortiment.

Blant de best kjente lineærproduktene har vi for eksempel rulleomløpsenheten RUE, som kan skilte med overlegen bæreevne og stivhet.

Til kvalitetsnivået X-life gjorde vi forseglingen mot støv, aggressive stoffer og andre skadelige påvirkninger enda bedre. Til alle applikasjoner står vårt spesialutviklede modulære tetningsystem til disposisjon.

Et annet eksempel på lineærteknologi i trykkpresser er lettvekts løperulleføringer på styre- og løslagersiden. De er stillegående, friksjonssvake og har jevne bevegelsesforløp. Dessuten tar de liten plass. Hvis man planlegger ovale eller andre kurvebaner, kan man uten problemer kombinere ulike skinnegeometrier.

Et annet bruksområde for lineærføringer er justering av hovedsylinderen for "trykk på/av"-funksjonen, som ikke nødvendigvis må realiseres med eksentriske bevegelser. Båndføringene M+V absorberer for eksempel høye krefter, er særdeles stive, ytterst lettgående og har høy posisjoneringspresisjon. De leveres i flere lengder. Til krevende anvendelser kan de også leveres med belegg, f.eks. korrosjonsbeskyttet (Corrotect®) eller med ekstra slitasjebeskyttelse (Protect B).

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere