KONTAKT
Produktspekter

Styrelagere

Konisk rullelagerenhet TBS, satt sammen i O-anordning
 
Konisk rullelagerenhet TBS, med tykkvegget ytterring
 
Flensmonterbar styrelagerenhet DMF
 
 

Uten klaring – radialt og aksialt

For å oppnå best mulig trykkvalitet må hovedsylindrene i trykkpresser føres så klaringsfritt og stivt som mulig på styrelagersiden, både aksialt og radialt. En velprøvd og økonomisk løsning er å realisere styrelagringen ved hjelp av to koniske rullelagere. De er klaringsfritt tilpasset til hverandre og har høy bæreevne i aksial og radial retning. I forhold til enkeltkomponentløsninger har de fabrikktilpassede FAG-komponentene definitive monteringsfordeler, kombinert med økende funksjonssikkerhet. De oppfyller de ekstreme radialavvikskravene med maksimal presisjon (P5- eller P4-toleranser).

FAG koniske rullelagerenheter med tykkvegget ytterring tilfører enda høyere driftssikkerhet og presisjon. Ved at den separate lagerforingen blir gjort overflødig, reduseres toleransene – og kostnadene.

For styrelagringen til de papirførende sylindrene i bue-offsettrykkmaskiner er stivhet og klaringsfrihet av sentral betydning. Den flensbare INA-lagerenheten DMF oppfyller disse kravene på beste vis.

Den består av et toradet presisjonssylinderrullelager med to integrerte aksiale nålerullekranser. Disse absorberer enkelt de kreftene som er i spill. Den ekstremt høye radiale og særlig aksiale gangpresisjonen samt høye stivheten i begge retninger sørger for at dette konseptet leverer topp trykkvalitet, spesielt ved middels hastigheter. Den integrerte tettingen og flensdekselet forenkler monteringen og fjerner behovet for ekstra deler.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere