KONTAKT
Produktspekter

Løslagere

Toradet nålelager NAO med forskjøvede holderlommer
 
Trykkpresseenhet DML med tykkvegget ytterring
 
Fireringslager-enhet med dobbeleksenter DMLD
 
 

Perfekt radialavvik og maksimal presisjon

Holderførte INA nålelagere har gått i bresjen for utvidet bruk av rulningslagere i trykkpresser. Det klassiske konseptet for løslagring til hovedsylinderen i offsettrykkmaskiner har i 50 år bygd på en løsning fra Schaeffler – det toradede nålelageret med forskjøvede holderlommer. Hvis det kreves høyere bæreevne, kan man ty til presisjons-sylinderrullelagere i flerradet utførelse.

Denne løslagringen har sin styrke i den høye radiale stivheten, den minimale friksjonen og en perfekt aksial justerbarhet. Konseptet egner seg derfor spesielt godt til platesylindere med aksialregisterfunksjon.

En nyskapende videreutvikling av hovedsylinderlagringen i offsetpresser er det fullstendig klaringsfrie flerringlageret DML.. med enkel- eller dobbeleksenter. Et typisk anvendelsesfelt for dette er opplagring av gummisylindere, som må arbeide med ekstrem presisjon og radialavviksnøyaktighet.

I tillegg til den rene lagringen av sylinderen gjør disse flerringlagerne det mulig å endre avstanden mellom sylindrene, for eksempel for å realisere av- og på-bevegelser eller utligning av ulike papirtykkelser. Denne oppgaven påtar integrerte rulningslagrede eksentere seg: friksjonssvake, pålitelig og klaringsfrie. Med effektiv tetting og fylt med spesialfett blir dette dreielageret vedlikeholdsfritt – ideelt for optimal, varig trykkvalitet. I mange tilfeller kan man med dette moderne konseptet slippe å bruke sylinderbæreringer til gummi- og platesylindere. Det fører til kostnadsreduksjoner og forbedret driftssikkerhet for trykkpressen.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere