KONTAKT
Produktspekter

Oscillerende lagere

 
 

Kompetanse innen kombinerte bevegelsesforløp

Til å lagre opp fargevalser, som både roterer og oscillerer, brukte man tidligere kombinasjoner av nålelagere og lineære kulelagere. Disse relativt kostbare konstruksjonene krevde imidlertid stor plass og hadde ofte problemer med å oppfylle kravene til bæreevne.

Løsninger med nåle- og sylinderrullelagere ble brukt bare i begrenset grad. På dette feltet satte Schaeffler-konsernet inn sin ekspertise og førte utviklingen flere skritt framover gjennom et intenst internt forsøksarbeid. Resultatet var en betraktelig utvidelse av bruksområdet til massive nåle- og sylinderrullelagere.

Veien var åpen for å benytte seg av slike lagertyper også til å realisere ekstreme, kombinerte bevegelsesforløp. Fortrinnene til disse produktene er blant annet lav radial høyde og det store tilfanget av rimelige standardlagere. Massive nåle- og sylinderrullelagere leveres i åpne og tettede versjoner for olje- eller fettsmøring.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere