KONTAKT
Produktspekter

Løperuller

Høy slitasjemotstand og lange smøreintervaller: Nålelagret kamrulle KR.. PPA med nyutviklet tetning
 
Friksjonssvak gange og svært lange vedlikeholdsintervaller – løperullen LR52
 
Løperulle LR med TRIONDUR-belegg
 
 

Teknisk overlegenhet gir økt sikkerhet

INAs løperuller med forbedret ytterprofil er overlegne i forhold til tradisjonelle komponenter. Hertz-trykket mot kontaktstedet holder seg både med og uten vipping alltid lavere enn ved bruk av konvensjonelle ruller. Dette reduserer slitasjen på motgående løpebane og øker konstruksjonens stivhet.

Det er ved styring av fargevalser eller gripeakslingen i en bue-offsettrykkmaskin at de mange fortrinnene ved disse løperullene virkelig kommer til sin rett. De er kompakt og plassbesparende konstruert og kjennetegnes av høy bæreevne. De har lavt slitasjenivå og høy pålitelighet. På grunn av de store fettmagasinene er smøreintervallene blitt betydelig lenger. Dette virker kostnadsbesparende.

Ved videreutviklingen av våre nålelagrede støtte- og kamruller stod en markert høyere driftssikkerhet og levetid i fokus. Resultat: Ny utforming av anløps- og tetningsringer i høyverdig plast.

Også under ekstreme betingelser, som for eksempel i fuktverk, har Schaeffler-konsernet tilgang til mange praktiske løsninger. For eksempel kan løperullene påføres Corrotect® rustbeskyttelse fra fabrikken. Dette tynne, galvanisk påførte belegget gjør rusten sjanseløs og er dessuten svært rimelig priset.

Vi leverer også spesielle løperulleformer, for eksempel med eksentriske bolter.

Ekstrem slitestyrke med TRIONDUR

Løperuller med TRIONDUR-belegg gir den aller høyeste driftssikkerheten. PVD-belegget er noen få μm tykt og beskytter kamrulle og kamskive effektivt mot slitasje.

TRIONDUR-beleggsystemer har inntil 80 % lavere friksjonskoeffisient i forhold til forbindelsen stål-stål tørt. Belegg gir varig beskyttelse ved høy tribomekanisk belastning, manglende smøring og tørrgange.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere