KONTAKT
Service

Beregningsservice

 
 
 

Kalkulert sikkerhet

Med BEARINX®, vårt beregningsprogram for rulningslagere, beregner og dokumenterer vi helt nøyaktig hvilke belastninger rulningslagere utsettes for i komplekse maskinsystemer, og tar hensyn til en rekke bruksspesifikke betingelser. Vi kan til enhver tid beregne såvel lagrenes levetid som akselbøyninger, vipping og selv deformasjoner i lagrenes omgivelser, både i rotative og i lineære systemer.

Trinnvise forbedringer kan også simuleres, for eksempel med hensyn til smøring og tilsmussing, pasninger og toleranser m.m. Resultatene av beregningene viser hvilke krav som stilles til lagringen under ulike lastbetingelser. I tillegg gir BEARINX® viktig informasjon om stivheten i totalsystemet.

Programmet har mulighet for applikasjonstilpasset dimensjonering: I simuleringen kan man forandre lagerets posisjon, type og størrelse, for slik å komme fram til den beste konstruksjonen i den konkrete applikasjonen på en kostnads- og tidsbesparende måte.

Til slutt omfatter Schaeffler-konsernets beregningstjeneste FE-analyser, dynamiske simuleringer og målinger hos kunde.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere