KONTAKT

Schaeffler Norge AS
Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes

Tlf. +47 23 24 93 30

info.no@schaeffler.com

GPS:

N 58° 53′ 13.4”
E 5° 41′ 58”
Google Maps

 

Firma

Schaeffler er med varemerkene INA, LuK og FAG en ledende global leverandør til bilindustri, offshore, marine og andre industrisektorer. Teknologiselskapet står for høy kvalitet og nytenkning. Schaeffler gruppen bidrar utslagsgivende til “mobility for tomorrow” med presisjonskomponenter og systemer for motorer, transmisjoner og chassis applikasjoner, samt rullelager og glidelager til industrielle applikasjoner. Selskapet omsatte for ca. 14,2 milliarder Euro i 2018, og med cirka 92.500 medarbeidere er Schaeffler et av Europas største familieeide industriforetak. Schaeffler har et verdensomspennende nettverk av produksjonssteder, forsknings- og utviklingssentre, salgsselskaper og opplæringssentre på rundt 170 lokasjoner i 50 land.

 

En kombinasjon av innovativ tankegang, mange års erfaring, høy kvalitet og kreative medarbeidere er drivkraften bak suksessen i Schaeffler Group. Vi investerer løpende i forskning og utvikling, hvilket resulterer i mere end 1.000 produktinnovasjoner på årsbasis.

Schaeffler Norge AS er det norske salgsselskapet i Schaeffler Group for varemerkene INA og FAG. Selskapet inngår i divisjonen Schaeffler Group Industrial. Schaeffler Norge AS har et meget nært samarbeid med søsterselskapet Schaeffler Sverige AB, som har hovedkontor, lager og produksjon i Arlandastad rett nord for Stockholm.

Produksjonsavdelningen i Sverige utfører bearbeiding av lineære lagerkomponenter som herdede og slipte aksler, profilskinnestyringer og kuleskruer. Produksjonsutstyret består både av manuelle maskiner for fleksibel enkelt- og småserieproduksjon og av NC-styrte maskiner for rasjonell produksjon i større serier. I produksjonsavdelningen finnes også maskiner for produksjon av INAs presisjonslåsemuttere AM.

 
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere