Beregning

BEARINX-online
Easy EMachine

Gratis online beregningsmodul for beregning av elektriske motorer og generatorer
BEARINX-online "Easy Emachine" modulen gjør det mulig å utføre beregninger av elektriske motorer og generatorer. Karakteristiske elektromagnetiske og mekaniske krefter gir utgangspunkt for riktig valg av lagerdesign.
Dette beregningsprogrammet er tilgjengelig på nettet og kan brukes gratis.

Enklere blir det ikke!
Du kan bruke "Easy Emachine" for å beregne elektriske motorer og generatorer i horisontale, vertikale og vilkårlige posisjoner. Vekten av akselen, laminerte kjerner og viklinger, samt magnetiske trekk og andre fritt konfigurerbare belastninger kan velges. Dette betyr at remskiver, tannhjul og ubalanser kan modelleres i forskjellige hastigheter og i ulike lasttilfeller.

Brukervennlig grensesnitt
Programmets brukervennlige meny guider deg gjennom hvert trinn i beregningsprosessen, og dataene du har skrevet inn blir visualisert for egenkontroll. Til slutt beregnes lagrene - kjernen av maskinen. Dataene for INA og FAG rullelagrene lastes ned fra en integrert database. Alle inngangsdata kan lagres lokalt. I tillegg er de detaljerte resultatene og alt av inndata dokumentert i en PDF-fil.

 
 
 
 
 
Close


Registrering og innlogging
BEARINX-online Easy Emachine beregningsprogrammet er tilgjengelig på nettet, og kan brukes gratis.
Etter førstegangsregistrering kan du starte beregningen umiddelbart.

Du kan registrere / logge inn på:
http://bearinx-online-easy-emachine.schaeffler.com

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere