PUBLIKASJONER
 

Brosjyre | 2011-12
Bearinx®-online Easy Linear System
Convenient calculation for multi-axis positioning systems

 
Beregning

BEARINX-online Easy Linearsystem

Gratis beregningsenhet for beregning av INA lineære aktuatorer
Online modul for lineære aktuatorer

Vår portefølje av utprøvde lineære beregningsprogram har nå blitt utvidet: Den velkjente BEARINX-online-modulen „Easy Linear“, for enskinne lineærføringssystemer, har fått selskap av beregningsprogrammet „Easy Linear System“

Med „Easy Linear System“ er det nå mulig å beregne nominell levetid og statisk sikkerhet for flerakse posisjoneringssystemer drevet av INA lineære aktuatorer. Typiske faktorer som påvirker dette er:

  • Alle akser er forbundet med hverandre for å lage en komplett beregning av det lineære systemet
  • Akselerasjon av bord og maskinfundament er tatt med i beregningen. Også dette i flere akser
  • Arbeidspunkter er satt opp for å kunne beregne deformasjoner av det lineære systemet
 
 
 

Brukervennlig brukergrensesnitt
Den selvforklarende menynavigasjonen gjør det lett og raskt å legge inn data. Ved hjelp av realistiske, forhåndsinnstilte 1-, 2- eller 3-akse posisjoneringssystem og et fritt arrangement av driften, finner man raskt frem til det ønskede lineærsystemet med de nødvendige parametere. Gjennom den praktiske menyen kan alle nødvendige data legges inn individuelt for hver akse.
Fordelene med det nye online programmet kommer klart frem gjennom fremgangsmåten for å legge inn fart, akselerasjon, tid og forflytningsavstander for hver akse. Det tilhørende bevegelsesdiagrammet blir generert automatisk.
Før beregningen kan brukeren velge fra en omfattende portefølje av tilgjengelige INA lineær moduler med og uten drift.

 

Automatisk tilbudsforespørsel
Etter vellykket gjennomføring av beregningen, vil du motta en e-post med sammendrag av innlagte data, de viktigste resultatene og en PDF-fil med resultatene som vedlegg.
Denne e-posten inneholder også en link for å starte en tilbudsforespørsel. Denne inneholder en automatisk generert deleliste for det lineære systemet som man har laget. I tillegg er det også et tekstfelt der du kan legge inn detaljer/kommentarer. Dette gjør det mulig for våre spesialister raskt å sette opp et tilbud til deg

 

Registrering
Beregningsprogrammet BEARINX-online "Easy Linearsystem" er bare tilgjengelig online og er gratis å bruke. Etter førstegangsregistrering kan du sette i gang å beregne med en gang.

Du kan registrere deg her:
http://bearinx-online-easy-linearsystem.schaeffler.com

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere