PUBLIKASJONER
 

Brosjyre | 2014-02
BEARINX®-online Easy RopeSheave
Reliable calculation of rope sheave bearing supports

 
Beregning

BEARINX-online Easy RopeSheave

Gratis modul for sikker beregning av lager i wireskiver
Vi ønsker å sikre riktig bruk av våre produkter og gi våre kunder support og god service allerede i produktutviklingsfasen. Derfor er vårt lagerberegningsprogram BEARINX-online Easy gratis tilgjengelig på våre nettsider. Nå har programmet fått en ny modul for beregning av lager i wireskiver. Den nye funksjonen heter online Easy RopeSheave.

Enklere blir det ikke!
BEARINX-online modul ”Easy RopeSheave” er svært brukervennlig. I fire enkle steg designer man modellen, velger lager og spesifiserer driftsbetingelse. Programmet regner ut verdier for blant annet sikkerhetsfaktor og levetid for lager i wireskivene. Dokumentasjon for input og resultater fra beregningene kan lagres som en pdf-fil.

 

Brukervennlig grensesnitt
Programmet har en oversiktlig meny som gjør det enkelt å sette inn data for moduloppbygging, lagervalg og driftsbetingelser. En modell kan bestå av inntil åtte wireskiver med ett eller to lagre per wireskive. Driftsbetingelsene kan være enten statisk eller dynamisk med følgende input:

  • Wirekraft
  • Omslutningsvinkel
  • Skeivtrekk
  • Hastighet til wire
  • Tidsandel
  • Temperatur
 

Registrering og innlogging
For å benytte BEARINX-online Easy RopeSheave oppretter man enkelt en egen bruker-ID med valgfritt passord og får deretter umiddelbart tilgang. Programmet er gratis.

Registrer deg som bruker på:
http://bearinx-online-easy-ropesheave.schaeffler.com

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere