PUBLIKASJONER
 

Brosjyre | 2011-03
BEARINX®- online Easy Friction
Detailed friction calculations for rolling bearings

 
Beregning

BEARINX-online Easy Friction

Gratis beregningsmodul for detaljert friksjonsberegning i rullende lager
God service er tradisjon i Schaeffler Group, så vel som utvikling og produksjon av presisjonsdeler av beste kvalitet. For å sikre at produktene våre brukes korrekt, tilbyr vi deg nødvendig støtte allerede i utviklingsfasen.

Det blir ikke enklere enn dette!
Med den nye BEARINX-online-Modul „Easy Friction“ kan samtlige friksjonskrefter på bestemte punkter på lagerets kontaktflater beregnes. Derved blir rulle- så vel som glidefriksjonen tatt hensyn til i forhold til rullelegemene, mixed friksjon og væskefriksjonområde. I tillegg inkluderer også denne metode beregning av tap i belastningsfri sone, spruttap fra smøremiddel og friksjon fra tetningskomponenter.

 

Brukervennlig
Det selvforklarende, menystyrte systemet muliggjør en hurtig og enkel inntasting av data for modelloppbygging, lagerutvalg og driftsbetingelser. Lagerarrangementet for det elastiske akselsystemet kan modelleres med fast- og løslager eller som justerbar lageranordning. Geometriske data for INA og FAG rullende lager kan lastes ned fra en integrert databank. Som driftsdata kan du legge inn belastningene på akselsystemet, akselhastigheten og lagerluftklassen, henholdsvis lagerets aksielle justering av lagrene. Oppgaver om smøremiddel legges inn til slutt. Beregningsresultatet kan genereres som PDF for dokumentasjon.

 

Registrering
Beregningsprogrammet BEARINX-online "Easy Friction" er kun tilgjengelig online og kan benyttes gratis uten restriksjoner. Etter førstegangs registrering kan du straks begynne med beregninger.

Du kan registrere deg her:
http://bearinx-online-easy-friction.schaeffler.com

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere