KONTAKT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Tyskland

Tlf. +49 9132 82 12 77
Faks +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online akselberegning

Forutsetninger

Denne tjenesten er kun for direktekunder av INA/FAG eller INA/FAGs salgspartnere!

 
 
Systemkrav
Effektive servere hos INA utfører de faktiske beregningsprosessene; de lokale PC-ene driver bare brukergrensensittet. Kravene til PC-ene er derfor relativt lave.
PC
Prosessor: 500 MHz eller mer
RAM: minst 256 MB (512 MB anbefales)
Skjermoppløsning: 1024 x 768 eller bedre
80 MB ledig plass på harddisken
Internettforbindelse via ISDN (DSL anbefales)
Programvare
Java 2 Runtime Environment
Java Plug-in-kompatibel nettleser
Macromedia Flash Player
 
 

BEARINX-online oppfyller et gammelt ønske fra kundene om selv å kunne foreta nøyaktige beregninger med et effektivt verktøy. Stadig kortere utviklingperioder og produktsykluser gjør at rask behandling på stedet blir et stadig viktigere konkurransefortrinn. Bare den som reagerer raskt og kompetent oppnår det nødvendige forspranget.

Nå kan du selv dra nytte av de fremragende mulighetene i programmet BEARINX!

Hvilke forutsetninger må du oppfylle?

Med BEARINX-online kan du foreta beregninger av komplekse elastiske akselsystemer. Vi tilbyr et en-dags opplæringskurs, slik at du kan lære deg programmet. Du vil her tilegne deg en bedre forståelse av de beregningsmodellene som brukes. Du lærer å bruke brukergrensesnittet, og vi viser deg hvordan beregningsresultatene skal tolkes.

Brukerbetingelsene for programmet og bruken av ekstratjenester som opplæring og brukerstøtte er regulert i en gjensidig avtale. Opplæringen og tilgangen til BEARINX-online er gebyrpliktig.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere