PUBLIKASJONER
 

Brosjyre | 2005-09
BEARINX®-online Spindle Calculation

 
Beregning

BEARINX-online spindelberegning

Effektive beregningsprogrammer fra INA/FAG – nå også online.
Denne tjenesten er kun for direktekunder av INA/FAG eller INA/FAGs salgspartnere!

 

De vanlige beregningsverktøyene i markedet bruker stort sett forenklede beregningsmetoder. Man har i stor grad oversett forskyvninger av lagrene på grunn av akselbøyning og den varierende fjæringsadferden i de ulike lagerkonstruksjonene. Også lagrenes interne fordeling av belastningen – som er utslagsgivende for slitasjemotstanden – beregnes for det meste bare tilnærmelsesvis.

 

Med BEARINX-online kan du nå bestemme den reelle belastningen, ettersom akselbøyningen og rulningslagrenes fjæringsadferd tas med i beregningen. Selvsagt blir også den interne fordelingen av belastningen i lageret eksakt beregnet – inklusive kontakttrykket med utgangspunkt i rulningslagerets reelle profil.

 
Brukervennlig datainntasting for en spindelkomponentgruppe
 
Rulningslagere fra databasen til INA/FAG
 
 
 

Brukervennlig grensesnitt

Algoritmene i BEARINX-online spindelberegning er identisk med algoritmene i BEARINX, som brukes av INA og FAG. Med BEARINX-online spindelberegning kan du beregne enakslede akselsystemer med flere lagringer på din egen arbeidsplass.

Et Java-basert brukergrensesnitt forenkler datainntastingen. Den grafiske framstillingen av konstruksjonene gir deg overblikk og gjør det lettere å kontrollere dataene.

Data og geometri for valselagere fra katalogen til INA og FAG henter du enkelt fra en integrert database. Effektive beregningsservere hos INA utfører deretter den faktiske beregningen.

Ingeniørene hjeper deg

Inndatafiler som du har opprettet med BEARINX-online spindelberegning, er kompatible med BEARINX. Dermed blir det lettere å kommunisere med våre ingeniører, og du unngår dobbeltarbeid.

En oversiktlig dokumentasjon av resultatene i HTML-format samt en grafisk framstilling av akselreaksjonene og den interne fordelingen av belastningen gjør det lettere å analysere de ulike konstruksjonsvariantene. Med online-kurset og et omfattende hjelpesysytem kan du enkelt utnytte alle mulighetene i BEARINX-online spindelberegning.

Vedlegg 4 til DIN ISO 281 (April 2003) definerer en enhetlig beregning av slitasjemotstand ved bruk av computerstøttede beregningsmetoder med oppdatert teknisk standard. Du har selvsagt tilgang denne beregningsmetoden også i den nye online-versjonen.

 
Ikke alt skjer på nettet: Personlig kontakt er uhyre viktig nettopp ved design av spindellagere.

Intensivering av samarbeidet

Hensikten med BEARINX-online er ikke å erstatte INA og FAGs rådgivnings- og beregningstjenester. Tvert imot ønsker vi nettopp på denne måten å arbeide tettere sammen med deg. Målet er vi sammen gjør et forhåndsvalg av rulningslagere på et tidlig stadium i utviklingsfasen, slik at utviklingsperioden i din bedrift blir kortere.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere