Lineære valselager og glidelager

Rulleomløpssko

 

Rulleomløpssko egner seg til bruk i kombinasjon med føringsskinner til styre-/styrelager- eller styre-/løslagersystemer og danner et lagringssystem for lineære bevegelser med ubegrenset slaglengde. I lukkede konstruksjoner absorberer de krefter fra alle retninger og momenter rundt alle akser. De kombinerer en særdeles høy bæreevne med et meget begrenset plassbehov. Føringene kan forspennes ved hjelp av kiler. De er da meget stive.

På grunn av de mange plasseringsmulighetene for føringselementer egner rulleomløpsføringer seg til en rekke applikasjoner innen maskinindustrien, særlig til lineærføringer i verktøymaskiner, når høy førings- og posisjoneringspresisjon kombinert med lange forskyvningsveier er påkrevd.

Sortimentet utfylles av forspenningskiler for nøyaktig innstilling av forspenning, justeringsapparater for måling av deformering av tilkoblingskonstruksjonen når forspenningskrefter må absorberes, og adaptere for enkel montering av rulleomløpsskoene i 45°-posisjon.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere