MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Miniatyr-holderføringer
KONTAKT
 
Lineære valselager og glidelager

Miniatyr-holderføringer

Miniatyr-vognenheter

Miniatyr-vognenheter med sylinderrullebånd er rustfrie, monteringsklare holderføringer for begrensede slaglengder. De har høy bæreevne, stivhet og presisjon og er svært plasseffektive. Med sin kompakte konstruksjon erstatter de ofte føringer som krever betydelig mer plass. Enhetene produseres i mange vogn- og skinnelengder og er meget økonomiske konstruksjoner.
Miniatyr-vognenheter er lineære styrelagere. De absorberer krefter fra alle retninger – unntatt bevegelsesretningen – og momenter rundt alle akser. De er stivere enn kuleføringer og er svært stillegående og presise.
Enhetene egner seg særlig til korte slaglengder, friksjonssvake bevegelser, svingende bevegelser og høye belastninger, og de er samtidig meget stive. Blant de aktuelle bruksområdene er medisinsk teknologi, elektroindustrien, robotindustrien og laboratorieteknologien, samt applikasjoner som krever renrom-betingelser.

Miniatyr-lineærføringssett

Miniatyr-lineærføringssett med sylinderrullebånd er rustfrie, monteringsklare styrelagere for begrensede slaglengder. De forspennes ved montering. Disse lengderetningsføringene har høy bæreevne, stivhet og presisjon og er svært plasseffektive. Siden føringsavstanden kan varieres, er det enkelt å tilpasse elementene til eksisterende tilkoblingskonstruksjoner. Settene leveres i mange applikasjonsspesifikke lengder.
Settene egner seg særlig til korte slaglengder, friksjonssvake bevegelser, svingende bevegelser og høye belastninger, og de er samtidig ekstremt stive.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere