MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Kuleføringer
 
KONTAKT
 
Profilskinneføringer

Kuleføringer

Seksradige kuleføringer

KUSE Seksradige kuleføringer gir høyest bæreevne og stivhet av alle kuleføringer. De består av minst en føringsvogn med fullradig kuleløpsystem, en styreskinne, integrerte elastiske avstrykere på forsiden av føringsvognen, langsgående tetningslister på vognens underside og deksler av plast.
KUSE kuleføringer egner seg til akselerasjoner inntil 150 m/s2, hastigheter inntil 300 m/min og driftstemperaturer fra -10 °C til +100 °C. Bruksområder er applikasjoner med lange, ubegrensede slaglengder, høye og meget høye belastninger, høy til meget høy stivhet.

Fireradige kuleføringer

KUVE fireradige kuleføringer er den mest omfattende og varierte profilskinneserien fra INA. Disse enhetene består av minst en føringsvogn med fullradig kuleløpsystem, en styreskinne, integrerte elastiske avstrykere på forsiden av føringsvognen, langsgående tetningslister på vognens over- og underside og deksler av plast.
KUVE kuleføringer egner seg til akselerasjoner inntil 150 m/s2, hastigheter inntil 300 m/min og driftstemperaturer fra -10 °C til +100 °C. Bruksområder er applikasjoner med lange, ubegrensede slaglengder, høye belastninger, høy stivhet, lav friksjon.
Enhetene fås også i støyoptimalisert utførelse og i X-life-kvalitet..

Toradige kuleføringer

Toradige kuleføringer er det økonomiske alternativet hvis man har behov for føringer til applikasjoner med middels høye belastninger. Enhetene består av minst en føringsvogn med fullradig kuleløpsystem, en styreskinne, integrerte elastiske avstrykere på forsiden av føringsvognen, langsgående tetningslister på vognens underside og deksler av plast.
Kuleføringene egner seg til akselerasjoner inntil 150 m/s2, hastigheter inntil 180 m/min og driftstemperaturer fra -10 °C til +100 °C. Bruksområder er applikasjoner med lange, ubegrensede slaglengder, middels høye belastninger, middels stivhet, lav friksjon.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere