MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Miniatyr-kuleføringer
 
KONTAKT
 
Profilskinneføringer

Miniatyr-kuleføringer

Toradige miniatyr-kuleføringer

Disse føringene er forspente, lineære styrelagere beregnet for begrensede og ubegrensede slaglengder. De har middels bæreevne. Momentbelastbarheten er middels til høy.
Ved hjelp av den modulære oppbygningen kan skinne og vogn byttes ut innenfor en erstatnings- og presisjonsklasse. Det gjør det enklere å montere føringene og å skaffe reservedeler, og holder lagerkostnadene på et lavt nivå.
Bæreelementer og styreskinner er rustfrie. Pakninger på endene av føringsvognene beskytter valsesystemet mot smuss. Vognene er fettsmurte og kan ettersmøres. Skinner og vogner leveres også i bred utførelse.

Fireradige miniatyr-kuleføringer

Fireradige miniatyr-kuleføringer er monteringsklare føringer beregnet på ubegrensede slaglengder. De har høy til svært høy bæreevne og stivhet.
Bæreelementer og styreskinner er rustfrie. Pakninger på endene av føringsvognene beskytter valsesystemet mot smuss. Smørestoffmagasinet medfører lengre smøreintervaller.
Vognene er fettsmurte og kan ettersmøres.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere