MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Aksial-nålekranser / aksiallagerskiver / aksial-nålelagere
 
PUBLIKASJONER
 

Katalog | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
KONTAKT
 
Valselager og glidelager

Aksialnålekranser / aksiallagerskiver / aksialnålelager

Aksial-nålekranser

Aksialnålekranser består av plast- eller metall-aksialholdere med integrerte nåleruller. Aksialt er de svært plasseffektive. De tåler store aksiale krefter i én retning. Radialbelastninger må dempes separat. En forutsetning for å bruke aksial-nålekranser er at kontaktflatene er herdet og slepet.

Aksiallagerskiver

Aksiallagerskiver er stanset, gjennomherdet, polert og kan brukes som aksel- eller husskiver. Disse skivene er nyttige hvis den tilgrensende maskindelen ikke er herdet, men er tilstrekkelig stabil og geometrisk presis.

Aksial-nålelagere

Aksialnålelagere er komponenter av aksialnålekranser og aksiallagerskiver med sentrering. De kan brukes sammen med nålehylser, nåleforinger og nålelagere. Kontaktflaten til nålekransen må være herdet og slepet.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere