MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Sylindriske rullelagere
 
KONTAKT
 
Sylindriske rullelager

Fullrullige sylindriske rullelager med ringslot

Sylindriske rullelagere med ringspor er fullrullige, toradige enheter som består av massive ytter- og innerringer med ribber, ribbestyrte sylinderruller og pakninger.

Ytterringene har ringspor til sikringsringer. Innerringene er aksialdelt, 1 mm bredere enn ytterringene, og de holdes sammen med et stålbånd som er rullet på plass.

Fastlagere

Sylindriske rullelagere med ringspor er fastlagere. De er meget stive og absorberer både store radiale krefter og aksiale krefter i begge retninger.

Fordi de er fullrullige, har de maksimalt antall rulningselementer. Dette gir ekstremt sterke dynamiske og statiske belastningsegenskaper. Av kinematiske grunner når de imidlertid ikke de høye omdreiningstallene som er mulige med sylindriske rullelagere med holder.

Lager for tauskiver

Lagerringene festes enkelt aksialt ved hjelp av sporene i ytterringen. Lagrene er dermed velegnet til opplagring av tauskiver.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere