MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Sylindriske rullelagere
 
KONTAKT
 
Sylindriske rullelager

Sylindriske rullelager med holder

Enradige sylindriske rullelagere med holder er enheter som består av massive ytter- og innerringer og sylinderrullekranser. Ytterringene leveres enten med faste ribber på begge sider eller uten ribber. Innerringene har enten en eller to faste ribber eller ingen. Holderen hindrer at sylinderrullene berører hverandre under drift.

Sylindriske rullelagrene er meget stive, tåler høye radiale belastninger og egner seg på grunn av holderen for høyere turtall enn ordinære rullelagere. Lageret med E etter produktbetegnelsen har forsterket rullesett og er konstruert for de største belastninger.

Lagrene kan demonteres. Dermed er de enkle å sette inn og fjerne. Slik kan begge lagerringene få en fast pasning.

Enradige sylindriske rullelagere med holder finnes som løslager, støttelager og styrelager.

X-life

Mange størrelser leveres i X-life-utførelse.
Lagere med X-life-kvalitet har lavere ruhet Ra og overlegen geometrisk presisjon i løpebanene sammenlignet med tilsvarende utførelser uten X-life. Derfor har de høyere bæreevne og lengre levetid enn tilsvarende lagere uten X-life. I bestemte tilfeller kan dermed lagringen neddimensjoneres.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere