MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Spherical plain bearingsPlain bushes
PUBLIKASJONER
 

Katalog | 2016-03
Plain Bearings
Spherical plain bearings Rod ends Plain bushes Thrust washers, strips

 
KONTAKT
 
Glidelager - vedlikeholdsfrie

INA leddlager, leddhoder og glideforinger med ELGOGLIDE

INA har et omfattende katalogprogram med vedlikeholdsfrie glidelager i henhold til DIN ISO 12240. Med vårt utvalg av forskjellige typer glideflater, kan vi levere en optimal løsning - avstemt etter påkrevde driftsbetingelser.

Leddlager med ELGOGLIDE®:
Under navnet ELGOGLIDE® fører vi solide, ytelsessterke og vedlikeholdsfrie glidematerialer på basis av PTFE-vev. Dette materialet er beregnet på trykkflate fra 1 til 300 N/mm2 dynamisk og er spesielt egnet for installasjoner hvor det kreves minimal friksjon.

Leddlager med andre PTFE-glidelag:

PTFE-komposittmateriale til kompakte leddlager fra 6 mm boringsdiameter, for flatetrykk opptil 100 N/mm2.

PTFE-folie til kompakte leddlager i målerekke K.

 

Radialleddlager

Radialleddlager består av inner- og ytterringer med vedlikeholdsfrie glideflater av ELGOGLIDE®, PTFE-komposittmateriale eller PTFE-folie. De egner seg godt til vekslende og dynamiske belastninger. Store leddlager Fra d = 320 mm hører inn under Schaefflers kvalitetsmerke X-life.

 
 

Vinkelkontaktleddlager

Vinkelkontaktleddlager består av inner- og ytterringer med glideflater av ELGOGLIDE®. I tillegg til de radiale kreftene absorberer de også større aksiale krefter, og egner seg til vekslende dynamiske belastninger.

 
 

Aksialleddlager

Aksialleddlager består av aksel- og husskiver med ELGOGLIDE®. Store leddlager fra d = 220 mm tilhører Schaefflers kvalitetsmerke X-life.

 
 

Sylindriske glideforinger

Sylindriske glideforinger består av et støtteelement av stål med ELGOGLIDE®. De tillater dreie- og aksialbevegelser og absorberer større krefter enn konvensjonelle glidelager.

 
 

Vedlikeholdsfrie leddhoder

Vedlikeholdsfrie leddhoder består av et stanghode og et vedlikeholdsfritt leddlager. Leddhodet absorberer radiale belastninger i trekk- og trykkretning. De egner seg til langsomme bevegelser og små, til middels dreievinkler, til ensidige, og med forbehold til vekslende belastninger (med GE..-UK-2RS også til vekslende belastninger).

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere