MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Spherical plain bearings
KONTAKT
 
Glidelager - vedlikeholdspliktige

INA leddlager, leddhoder

Med INA setter vi standarden for leddlager verden over - også for vedlikeholdspliktige leddlager.

Schaeffler Group er, med et unikt utvalg av produkter, en komplett leverandør til dette segmentet. Moderne produksjonsteknologier og en kvalitetsovervåkning integrert i produksjonsprosessen sikrer at kvaliteten hele tiden ligger på et høyt nivå.

 

Radialleddlager

Radialleddlager består av inner- og ytterringer med glidekontaktflater av stål/stål eller stål/bronse, og de smøres via ytter- og innerringene. De er spesielt godt egnet til vekslende belastninger med slag- og støtlignende belastning. De kan også til en viss grad absorbere aksiale krefter i begge retninger.

 
 

Vinkelkontaktleddlager

Vinkelkontaktleddlager består av inner- og ytterringer med stål/stål-glidekontaktflater. De kan absorberes bevegelser og krefter ved lave momentnivåer og skjermer derfor konskruksjonselementene mot bøyespenninger.

 
 

Aksialleddlager

Aksialleddlager består av aksel- og husskiver med glidekontaktflater av stå/stål. De absorberer aksiale krefter og overfører støttekrefter inn i tilkoblingskonstruksjonen ved lavt momentnivå.

 
 

Leddhoder

Leddhodene består av et stanghode med et vedlikeholdspliktig leddlager. Leddhodene absorberer radiale krefter i trekk- og trykkretning, overfører bevegelser og krefter ved lave momentnivåer og egner seg til skiftende radiale belastninger, og i noen tilfeller til ensidige belastninger.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere