MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Rod ends
KONTAKT
 
Glidelager

Glidelager - spesialløsninger

Spesialløsninger for bruksområder med høye tekniske krav

I tett samarbeid med våre kunder, som representerer over 60 forskjellige bransjer innenfor industrien, utvikler vi hele tiden nye løsninger som også videreføres til våre katalogprodukter. Ofte er det snakk om montasjeklare komponenter eller komplette enheter.

 
 
 
 
 
Close

Konstruksjonsomgivelsene tas med i betraktning under utviklingen slik at dyre endringer i sluttkonstruksjonen kan unngås. Vi ønsker at det endelige produktet skal bli så kostnadsgunstig som mulig for våre kunder.

 
 
 

I kjølevannet av utviklingen av spesialløsninger er det også andre teknologiske kompetansefelt som Schaeffler Group har ekspertise på. Her noen eksempler:

Materialer og overflater
Hvis glidelager skal anvendes i korroderende miljø/omgivelser, arbeider vi med spesielle materialer og våre egne coatings, som f.eks. fx Corrotect®.

Pakninger
Våre glidelager fås med RS/TS-pakninger for bruk i meget forurensende omgivelser.

Tilstandsovervåkning
Tilstandsovervåkning er en pålitelig metode for å oppdage skader på anlegg på et tidlig tidspunkt og dermed unngå driftsstopp. Vi er behjelpelig med å finne den optimale løsningen til deres maskiner og anlegg. Vi kan dessuten også tilby fjernovervåkning fra vårt autoriserte teleservice-center.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere