MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Kjedestrammere / remstrammere
 
PUBLIKASJONER
 

Katalog | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
KONTAKT
 
Spennlager / husenheter / kjedestrammere / remstrammere

Kjedestrammere / remstrammere

Kjedestrammere

INA kjedestrammere er kjedeførings- og styreruller for hylse- og rullekjeder. De utligner driftsbetinget kjedestrekk og gjør at systemet blir mer stillegående ved høye belastninger og hastigheter.

De monteringsferdige elementene består av kjedehjul og sporkulelagere. Kjedehjulene er av ekstra sterkt stål, sinterjern eller plast (polyamid). Kjedehjulene av plast er særdeles stillegående. Fordi innerringen i sporkulelageret er forlenget på begge sider, er det ikke nødvendig med ytterligere distanseringer.

I serien KSR..BO festes innerringen til akselen med en spennring. Lagerboringen i denne produktserien har en plusstoleranse. Dermed kan ubehandlede akseler inntil ISO-toleranse h9 brukes ved middels belastning og hastighet.

Remstrammere

Remstrammere er spennsystemer for remdrev og styreruller. De

  • Øker kontaktvinkelen i remdrev og oppnår dermed høyere effektoverføring eller muliggjør mindre dimensjoneringer
  • Utligner driftsbetinget kjedestrekk
  • Gjør det mulig å bruke mindre akselavstander
  • Reduserer slitasjen på remdrevet

De monteringsferdige elementene består av ekstruderte, profilerte og sammennaglede stålplatehjul og sporkulelagere. Hjul med større diameter er i tillegg sveiset. En innløpsfase på hjulprofilen forhindrer skader på remmen. Stålplatekonstruksjonen gjør at den ekstra rotasjonsmassen og derav følgende ubalanse holdes på et lavmål.

Type A egner seg til kileremmer, type B til flat-, kile- og rundremmer, type D til rundremmer samt stålvaiere og hamptau.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere