MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

Spennlager
 
 

Katalog | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
KONTAKT
 
Spennlager / husenheter / kjedestrammere / remstrammere

Spennlager

Spennlagere er enradige, monteringsklare elementer som består av en massiv ytterring, innerring som er utvidet på en eller begge sider, holdere av plast eller stålplate og P-, R-, L- eller T-tetninger. I lagere med innerring som er utvidet på begge sider, tipper innerringen mindre. Slike lagere går derfor roligere.

Den ytre overflaten på ytterringen er sfærisk eller sylindrisk. I forbindelse med et formtilpasset INA-hus kompenserer lagere med sfærisk overflate for fluktningsfeil i akslingen; se utligning av fluktningsfeil.

Lageret festes til akselen ved hjelp av eksenterspennring, gjengestifter i innerringen, spennhylse, medbringerspor eller pasning. Spennlagere er svært enkle å montere. De egner seg til stålakslinger av kvalitet h6 til h9 og kan med få unntak ettersmøres.

Enkelte varianter med eksenterspennring og gjengestifter i innerringen fås også med boringsdimensjoner i tommer.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere