MER INFORMASJON

Produktutvalg- og rådgivningssystem medias

StøtterullerKamruller
 
KONTAKT
 
Løperuller

Støtteruller / kamruller

Støtteruller

Støtteruller er en- eller toradige elementer som monteres på akslinger. De består av tykkveggede ytterringer med profilert ytre overflate og nålekranser, eventuelt fullrullige eller fullnålede valsesett. Støtteruller absorberer høye radiale belastninger og aksialbelastninger fra små fluktningsfeil og skrågange og egner seg til kamdrev, rullebaner, transportbelter osv. Lagrene fås med og uten innerring og i åpen og tettet utførelse.

Kamruller

Kamruller består av tykkveggede ytterringer med profilert ytre overflate, massive rulletapper med gjenger for innfesting, aksiallagerskiver og nålekranser, eventuelt fullrullige eller fullnålede en- eller toradige rulningselementsett. Støtteruller absorberer høye radiale belastninger og aksialbelastninger fra små fluktningsfeil og skrågange og egner seg til kamdrev, rullebaner, transportbelter osv. Lagrene fås i flere utførelser og med og uten eksenter.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere