KONTAKT

Schaeffler Technology Center – Training

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Tyskland

Tlf. +49 9522 71 503

Kurssenter
 
MER INFORMASJON

Mer informasjon (f.eks. kart, sertifikater) om anlegget i Eltmann finner du under Regioner.

 
Kurs

Opplæring ansikt til ansikt

 

Kurs for salgspartnere – kurskonseptet

Gode kundeforbindelser forutsetter at det er bygget opp tillit. For å skape tillit må rådgivningen rette seg mot den som søker råd og dennes behov og ideer.

Dette er grunnlaget for det nye kurskonseptet for våre salgspartnere. Kursdeltagerne lærer å velge rulningslagere med utgangspunkt i rulningslagrenes egenskaper og funksjoner. Denne bakgrunnskunnskapen, som går langt utover en ren konstatering av de ulike betegnelsene og typene av rulningslagere, hjelper våre salgspartnere til å knytte kundene til seg gjennom et kompetent valg av lagere.

Dette målet står sentralt i det komplette kurset "Produkter og lagringer", som er inndelt i todagerskursene "Innledende produktoversikt"og "Påbyggingskurs rotativlagere". Dagskurset "Påbyggingskurs lineære lagere" avrunder produktkunnskapen.

Kursene i montering av rotative og lineære lagere blir selvsagt videreført. Også de anerkjente lineærkursene samt F'ISs kurstilbud er med i kursprogrammet. Et praksiskurs i leddlagere fører deltagerne dypere inn i leddlagrenes verden.

Vær oppmerksom på at: Kurstilbudet til salgspartnerne anses som uforpliktende. Vi forbeholder oss f.eks. retten til å avlyse kurs hvis det er for få påmeldte eller å avvise påmeldinger hvis kurset er fullt. Vennligst vent på deltagerbekreftelse etter at du har meldt deg på. Vi forbeholder oss videre retten til uten varsel å avlyse noen eller alle kursene.

 
 
 
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere