MER INFORMASJON

Kunne ditt selskap tenke seg å bli en av våre godkjente leverandører?

Les mer her

 
Innkjøpsorganisasjon

Innkjøpsfilosofi

Suksessen til Schaeffler-konsernet er i stor grad avhengig av effektiviteten og ytelsene til våre leverandører. Innkjøpsavdelingene våre over hele verden søker derfor stadig etter nye, dyktige leverandører som kan gi effektive bidrag til å nå vår viktigste målsetning: økt kundetilfredshet.

Sterke partnere for vår bedrift har framfor alt følgende kjennetegn:

Punktlighet

Høy fleksibilitet, pålitelighet og problemløsningskompetanse hører til din bedrifts sterke sider.

Kostnadsansvarlighet

Prisopplysninger fra leverandørene utgjør en viktig del av kostnadsberegningene våre. Vi forventer derfor en transparent prispolitikk.

Kvalitetsansvar

Kvalitetssikringsfilosofien i din bedrift bygger på prinsippene i "null-feil-strategien" og om fortløpende forbedringer innen kostnader, kvalitet, leveringstid og service. Dere bruker et moderne og effektivt kvalitetsstyringssystem. For visse bransjer forutsettes sertifisering i.h.t. ISO 9001, ISO TS 16949 eller AS 9000.

Miljøvern

Vi stiller som et minstekrav at våre leverandører følger gjeldende lover og forskrifter. Sertifisering i.h.t. ISO 14001 og/eller EMAS er ønskelig, i bestemte bransjer påkrevd.

Samarbeid

Vi forventer innkjøpsmarkedspartnere med "pondus", som vil bidra til å utvide vår ledende teknologiske stilling med kreativitet og evne til nyskapning. I den sammenhengen brukere dere verktøy som verdianalyse, standardisering, teknologiforenkling m.m.

 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere