Leverandører

Vi er stolte av at vi som system- og engineeringpartner gang på gang kan imponere kundene våre med nye ideer og fremragende produkter.

En garanti for suksess er leverandørene våre, som også forplikter seg til disse målene. Sammen arbeider vi med kontinuerlig forbedring av produktene og modulene våre, tar imot innovative impulser, prøver ut prisstrukturen og sikrer slik i fellesskap at vi beholder lederposisjonen i markedet.

Vi jobber for å gi kundene våre topp ytelser – sammen med leverandørene våre

Drivkraften for dette arbeidet som pågår dag ut, dag inn, er vår utpregede kundeorientering og optimaliseringsmålsetning når det gjelder produkt- og leveringskvalitet for kundene våre i bilindustrien. Internasjonalt innkjøp innenfor vårt konsern tar hensyn til de høye kravene som kundene stiller, og står ansvarlig for at innkjøpte varer holder fremragende kvalitet.

Partnerskap som grunnlag for et dynamisk forhold til leverandørene

Vi velger leverandører etter objektive kriterier og vurderer leveringskvaliteten fortløpende på grunnlag av transparente mål. Leverandørenes vilje til nyskaping resulterer i stadige produktforbedringer. Målet er å sikre og utvide konkurranseevnen vår på punktene funksjon, kvalitet og pris. Vi er en fair og ytelsessterk partner for kundene våre – og det samme engasjementet forventer vi også fra partnerne våre i det globale innkjøpsmarkedet.

 
 

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere