Search term

Salg

Kunden står alltid i sentrum for Schaeffler-konsernet: Kundens suksess er målet på vår egen suksess. Dermed er utgangspunktet for vår salgsvirksomhet alltid ideen om partnerskap med kunden. Best mulig service og omfattende teknisk og forretningsmessig veiledning står sentralt.

Du vil finne kontaktpersoner i hele verden.

Vårt verdensomspennende nærvær i form av nasjonale selskaper, nasjonale representanter eller tekniske kontorer gjør at vi hele tiden har kontakt med kundene slik at vi raskt kan imøtekomme deres behov.

Partnerskapet er fast forankret i vår organisasjon

Begrepene engineering- og systempartner betyr at vi handler på oppdrag av våre kunder. Vi streber etter å oppnå de aller beste resultater sammen med kundene. Dette målet gjenspeiles ikke minst i vår interne organisasjon.

Organiseringen i sektorene bil, industri og handel samt ytterligere oppdelinger etter bransjer representerer vårt svar på markedets ønske om tempo og fleksibilitet. Spørsmål, informasjon, behov og ønsker fra våre kunder kommer raskt og sikkert fram til de ulike avdelingene, som gir deg utførlige svar og kan foreta de nødvendige beslutningene.

Share Page

Schaeffler bruker cookies for å sikre en optimal bruk. Med ytterligere bruk av dette nettstedet aksepterer du bruken av cookies (informasjonskapsler). Mer informasjon

Akseptere